Kyläavustaja

Vanjärvi-seura ry etsii parhaillaan uutta kyläavustajaa Kylätoiminta ry:n Työtä kylästä -hankkeen kautta. Avustaja tulee työskentelemään kylällämme 26 tuntia viikossa vuoden ajan. Jos tunnet reippaan pitkäaikaistyöttömän, joka mielestäsi sopisi työhön, vinkkaa asiasta paula.steele@gmail.com.

Kyläavustajalta saat edullisesti apua arjen askareisiin.
TILAAMALLA KYLÄAVUSTAJAN TYÖHÖN TUET VANJÄRVEN KYLÄTOIMINTAA!

Kyläavustajan voi palkata arjen askareisiin (esim. kauppakäynnit, siivous, pihatyöt, pienet nikkarointihommat jne) hintaan 10 €/tunti + matkakuluina seurojentalolta laskettuna 0,43 €/km. Muita kuluja kyläavustajan käyttämisestä ei tule.

Kyläavustaja jättää työkeikan jälkeen selkeän laskun, joka maksetaan Vanjärvi-seuran tilille. Tulot käytetetään kokonaisuudessaan kylämme hyväksi!

Työkeikasta sovitaan suoraan kyläavustajan kanssa.

Kyläavustajan tavoittaa puhelimitse arkisin klo 9-13 numerosta 046 6282025. Jos puheluun ei heti vastata, soittaa avustaja takaisin mahdollisimman pian.

Kyläavustaja tekee myös mm. ylläpitotöitä seurojentalollamme sekä auttaa talkoissa ja tapahtumissa.

Liitteet

 

Hallitus

Säännöt

Kokouspöytäkirjat ja VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Vuosikertomukset 2015 ->

Toimintasuunnitelmat 2016 ->

Kesäjuhlatoimikunta

Kulttuurijaosto

Liity jäseneksi

Laskutustiedot

Olemme ottaneet käyttöön Procountor taloushallinto-ohjelman. Meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Yhteystiedot