Kyläavustaja

Vanjärvellä työskentelee kyläavustaja Jaana. Häneltä saat edullisesti apua arjen askareisiin. TILAAMALLA KYLÄAVUSTAJAN TYÖHÖN TUET VANJÄRVEN KYLÄTOIMINTAA!

Vanjärvi on saanut jälleen uuden kyläavustajan Kylätoiminta ry:n Työtä kylästä -hankkeen kautta. Jaana työskentelee kylällämme 26 tuntia viikossa 7.4.2020 asti.

Kyläavustajan voi palkata arjen askareisiin (esim. kauppakäynnit, siivous, pihatyöt, pienet nikkarointihommat jne) hintaan 10 €/tunti + matkakuluina seurojentalolta laskettuna 0,42 €/km. Muita kuluja kyläavustajan käyttämisestä ei tule.

Kyläavustaja jättää työkeikan jälkeen selkeän laskun, joka maksetaan Vanjärvi-seuran tilille. Tulot käytetetään kokonaisuudessaan kylämme hyväksi!

Työkeikasta sovitaan suoraan kyläavustajan kanssa.

Jaanan tavoittaa puhelimitse arkisin klo 9-13 numerosta 046 6282025. Jos puheluun ei heti vastata, soittaa Jaana takaisin mahdollisimman pian.

Kyläavustaja tekee myös mm. ylläpitotöitä seurojentalollamme sekä auttaa talkoissa ja tapahtumissa.

Liitteet

 

Hallitus

Säännöt

Kokouspöytäkirjat ja VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Vuosikertomukset 2015 ->

Toimintasuunnitelmat 2016 ->

Kesäjuhlatoimikunta

Kulttuurijaosto

Liity jäseneksi

Yhteystiedot

Laskutustiedot

Olemme ottaneet käyttöön Procountor taloushallinto-ohjelman. Meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.