Falafel-kurssi

Teemme ja nautimme yhdessä lounaan syyrialaiseen tapaan. Syyrialainen ravintola-ammattilainen Ashraf Harabi opettaa meitä tekemään mm. friteerattuja falafel- kasvispyöryköitä ja tahini-kastiketta. Lounaaseemme kuuluu myös salaattia ja riisiä. Koko perhe ja muut vieraat ovat lämpimästi tervetulleita aterialle!

Kurssi järjestetään Vanjärven seurojentalolla lauantaina 30.3. klo 12 alkaen. Ilmoittautumiset kurssille ja aterialle viimeistään 27.3. Annamari Lemmetille sp. annamari.lemmetti@gmail.com, p. 040-821 8084. Varaa mukaan tarvikemaksua 10 €/syöjä.

Kurssin järjestää yhteistyössä Vanjärvi-seura ry ja Viakas ry

Falafel on Lähi-idästä lähtöisin oleva, yleensä kikherneistä valmistettu friteerattu rapea pyörykkä. Sen alkuperäinen kotimaa on Egypti, mutta se on suosittu myös monissa
muissa Lähi-idän maissa - se on nimetty virallisesti Syyrian kansallisruoaksi. Kun ajatellaan kasvispikaruokia, pomppaa falafel usein ensimmäisten joukossa mieleen.